Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Sommerferie udlejning

Sommerferie!

  Natur- Udsigt - Fred
10 km fra Næstved


 

Har du/i brug for ferie?

Har du/i brug for ro og fred?

Har du/i brug for at få plads, til at være sammen i ugenerede omgivelser uden turister?

Vores skønne hus, “Myrup Bakkehus” ligger med en storslået udsigt over Fladså dalen og med udsigt til Fårebakkerne.

Huset og hytterne lejes kun ud i ugerne : 25 til 31, 2018

KONTAKT
Charlotte: 53763011
Hilbert: 28145355

kontakt@myrupbakkehus.dk

 

 

Beskrivelse

Huset har en lille sal ca. 36 m2, velassorteret køkken, bad/wc og stort værelse med senge, bord og sofa, skøn brændeovn, elvarme/varmepumpe. Adgang til ekstra wc i kælderen og vaskemaskine. I haven er der bålplads, udendørs brusekabine, svedhytte grej og udendørs køkken.

Plads. Alt efter hvor meget plads du / I har brug for kan du leje, en stor lys skurvogn med adgang til Myrup Bakkehus eller det hele, evt. med en ekstra lille hytte.

Pris. Prisen afhænger hvor meget plads du/I har brug for.
Priserne er fra 4000 kr til 5800 kr.

Dyr. Vi kan ikke tilbyde at du/I kan medtage jeres husdyr, og vi forventer at du/I holder af roen her og selv bidrager til den. I Myrup og i umiddelbart nærhed  er der skøn natur, hvor der er rig plads til at dyrke friluftslivet i alle facetter.

Aktiviteter. Vi foreslår følgende aktiviteter: maling og kreativitet, læsning, fototure, fiskning, vandreture, cykling, mountainbike, løb, retræte, meditation, mindfulness, yoga, dans i salen, sol og badning, naturtyper som moser, overdrev, skov, dyr: firben, frøer, vildt, flagermus, ugler, fiskeørn, tranetræk mv.

Omgivelser. Der er kort vej til 3 skønne strand der alle med bil kan nås på 20 minutter, Karrebæksminde, Feddet strand og Svinø strand, og der er kort vej til nogle at Danmark bedste restauranter nemlig Barbette i Vordingborg og Hotel Frederiksminde i Præstø. BonBon land ligger 10 km herfra.