Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Retræte

Retræte & Udlejning

Vores ide opstod af vores eget behov for at leje os ind steder, hvor der er ro og fred. Et sted formet af og til turisme opfylder ikke vores eget behov. Vi vil gerne dele vores dejlige omgivelser og overnatningsteder, til folk der ønsker at være i stilhed og natur.

I kan være her uforstyrret og vi tilbyder gerne vores hjælp, undervisning, terapi/samtaler eller meditations fælleskab hvis det er ønsket. 

Myrup Bakkehus, skurvognen, hytten, og snart shelteren kan lejes individuelt eller samlet, alt efter behov, og i kortere eller længere perioder. Dog skal det ene lokale i Bakkehuset være tilgængeligt for terapi for eksterne kunder/klienter, dette informeres senest dagen inden. 

Generelt ønsker vi at stedet skal kunne rumme flere aktiviter på samme tid, med respekt og gensidig rum for alle. Vi må derfor aftale hvilke rammer og behov der er for opholdet.

Hvis du ønsker at leje hos os, så kontakt os så finder vi den løsning du og vi kan trives med, se nedenstående udgangspunkt for priser m.v..


Priser

- retræte og udlejning

Beskrivelse

Huset har to arbejdsrum, hvor det ene typisk skal være tilgængelig til terapi eller lign., der er velassorteret køkken, bad/wc skøn brændeovn, elvarme/varmepumpe. Adgang til ekstra wc i kælderen og vaskemaskine. I haven er der bålplads, udendørs brusekabine, svedhytte grej og udendørs køkken , have møbler.

Dyr. Vi kan ikke tilbyde at du/I kan medtage jeres husdyr.

RO og aktiviteter. Vi håber at du/I holder af roen her og selv bidrager til den.  I Myrup og i umiddelbart nærhed  er der skøn natur, hvor der er rig plads til at dyrke friluftslivet i alle facetter. Det er beskrevet under sommerferier udlejning og naturen, men spørg blot vi hjælper gerne.

UGEPRISER (minus uge 25-32)

Bakkehuset (et lokale, køkken, toilet/bad + delvist adgang til ekstra lokale) kr 2.500.

Bakkehuset + Skurvogn  kr. 3.500 + strøm

Skurvognen  (separat) med adgang til køkken og toilet/bad i Bakkehus: kr. 1.700 + strøm

Bakkehytten (kun som supplement til Bakkehus og Skurvogn): kr 1.600 + strøm

Shelter (endnu ikke klar)

Se deltaljer under Priser,


* Særlige priser i højsæsson uge 25 til og med uge 32