Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Blog

Fra sommer til efterår i Myrup Bakkehus

Hilbert Andersen

Sommeren

Hvad er der sket i løbet af sommeren? 

Projektet Myrup Bakkehus gik for alvor igang i løbet af sommeren. Vi har haft de første retræte gæster, afholdt stort have bryllup på den nye mandala og Bakkehuset fungerede som camp for 10 telte og en masse gæster fra Sjælland, København og USA.

 

Vi har huset mindfulness gæster, og fejret åbningen af Myrup Bakkehuset med en dejlig åbningsreception, hvor nye samarbejdspartner fik set  faciliteterne og haverne samt naturen og trods regnen fik vi smagt på bålmaden og set værtsparet undervise i kropsholdning kropssprog med Agentinsk Tango.  Der er meget spændende igang og vi har afholdt nye mødebookinger.  Næstved Fri Skoles Udeskole har været på besøg. Skolen fra Karrebæksminde var også lige forbi . Tidligt på sommeren lavede vi "Mad med Hjertet" i vores udekøkken med beboerne fra  Myrup.

Instagram.
Vi har oprettet en Instagram-profil (følg lige her) hvor vi kommer til at opdatere fra hverdagen, om projekter og nyheder i Myrup Bakkehus. Bloggen her vil stadig eksistere, men aktiviteten vil være højere på Instagram. 

Efteråret

I de næste måneder er der besøg af forskellige grupper, bl.a. er forsker Matthew P. Stevenson her igen for, at fuldføre sine undersøgelser af hvilken påvirkning naturen har på børns kognitive udvikling. Charlotte vil ligelede starte små inspirationskurser op og der er interesser for at lave flere aftener med at  lave " Mad med Hjertet"